Restaurointityöhön käytetään perinteisiä työtapoja ja- materiaaleja, aina kuin se suinkin on mahdollista. Restauroitava kohde pyritään palauttamaan mahdollisimman alkuperäistä vastaavaan asuun. Työprosessissa vältetään kuitenkin ylirestaurointia, jotta esineen ikä ja alkuperäisen rakentajan taito saadaan arvokkaasti esille.

Oikeanlaisella restauroinnilla varmistetaan esineen säilyminen, käyttöturvallisuus sekä arvo, joka antiikkiesineellä nousee vuosi vuodelta. Kohteisiin valittavat materiaalit ovat aina laadukkaita ja perinteisiä.

Verstaastamme ei löydy keinonahkaa tai automaaleja, vaan perinteisiä, alunperinkin kohteissa käytettyjä materiaaleja. Kiinnitämme huomiota myös materiaalien toimittajiin ja heidän toimintatapoihinsa.

Työkohteet voidaan vastaanottaa kaikkina ajankohtina niin iltaisin kuin viikonloppuisinkin mm: erilaisten hevostapahtumien yhteydessä.Vaikka verstaalla ei juuri tuontiajankohtana työskenneltäisikään, on käytössä jättövarasto-järjestelmä.Näin hoituu niin hevostelu kuin tilauksetkin samoilla kilometreillä.

Tarvittaessa huolehdimme myös työkohteiden kuljetuksesta.

Lue myös ohjeet restaurointitilausta varten.

Entisiä työkohteita

Klikkaa restaurointikuvagalleriaan nähdäksesi ennen ja jälkeen -kuvia entisistä kohteistamme.